Vores Menu
Udforsk vores lækre menukort
FROKOST
1/1 sildefilet
85 kr.
m/ creme fraiche, kapers, løg og brød og smør.
Lun stegt sild
80 kr.
Lun stegt sild m/ rødløgskompot, brød og smør.
Pandestegt fiskefilet
85 kr.
m/ remoulade, citron, brød og smør.
2 frikadeller
75 kr.
m/ kold kartoffelsalat.
3 stykker smørrebrød
120 kr.
1 stk. franskbrød med ost.
50 kr.
1stk. med gammel ost, sky og løg.
70 kr.
SMÅRETTER / FORRETTER
Gravad laks
95 kr.
m / rævesovs.
Hønsesalat
85 kr.
m/ ristet brød.
Hummersuppe
125 kr.
m/ skaldyr og flûtes
Stegt lever
85 kr.
m/ løg, champignon, bacon, brød og smør
3 tarteletter
85 kr.
m/høns og asparges.
AFTEN
Pandestegt fiskefilet
155 kr.
m/ stegte kartofler, remoulade og smørsovs.
Stegt laks
205 kr.
m/ porrecreme og små kartofler.
Paneret kyllingebryst
185 kr.
m/ karry-ratatuille, frisk ananas og jasminris.
Stegt lever
170 kr.
m/ løg, champignon, bacon, kartofler og flødesovs.
Biksemad
95 kr.
m/ spejlæg og rødbeder.
Biksemad
125 kr.
m/ bearnaisesauce.
Mørbradschnitzel
195 kr.
m/ ærter, ”dreng”, brasede kartofler og smørsovs.
Kalvefilet
235 kr.
m/ asparges, timians tomat, stegt kartoffel og bearnaisesauce.
VEGETAR RETTER
Selleribøf
155 kr.
m/ karry-ratatuille og jasminris.
Omelet
95 kr.
m/ grønsager
DESSERTER
Æbletrifli
65 kr.
Rabarbersuppe
75 kr.
m/ vanille is og crunch.
2 lune pandekager
75 kr.
m/ kompot, flødecremefraiche og mandler.
Ostetallerken
95 kr.
m/ druer, kiks og brød.